MASTERCLASS VOOR ONDERNEMERS - DE SPRINGPLANK VOOR VERTREK

MASTERCLASS VOOR ONDERNEMERS -
DE SPRINGPLANK VOOR VERTREK

FAQ

Het tarief van een toegangskaart voor ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ is EUR 225,- excl. BTW. De enige korting die wordt vertrekt is vroegboekkorting. Met vroegboekkorting is het tarief EUR 161,- excl. BTW. 

De opzet en indeling van ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ is anders dan MVO 2023. Tijdens ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ zijn de verhalen beter op elkaar afgestemd, de informatie is inhoudelijker en meer gericht op het vertrekken uit Nederland.

 

Vooropgesteld is iedereen welkom bij ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ en zullen we niet vragen om een uittreksel Kamer van Koophandel. Toch zijn de meeste onderwerpen tijdens ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ wel gericht op ondernemers zodat ondernemers van ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ het meeste profijt zullen hebben.

Ondernemers die ook voor de BTW ondernemer zijn kunnen zowel de toegangsprijs als kosten opvoeren (dus aftrekbaar) en de BTW in zijn geheel terugvragen.

Tijdens ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ zal  naast een heerlijk en ruim lunchaanbod ook rekening worden gehouden met mensen die een glutenvrij dieet hebben.

Tijdens ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ zal er – net als bij MVO 2023 – media aanwezig zijn die verslag doen van dit unieke event. Ook zal er een fotograaf rondlopen en zullen er filmopnamen worden gemaakt voor het maken van een aftermovie.

Zoals het er nu naar uitziet zal er in 2024 enkel ‘MVO 2024 – De Springplank voor Vertrek’ worden georganiseerd in Pathé Ede. Deze editie komt in plaats van MVO XXL, die aanvankelijk in Ahoy Rotterdam zou worden georganiseerd.