MASTERCLASS VOOR ONDERNEMERS - DE SPRINGPLANK VOOR VERTREK

MASTERCLASS VOOR ONDERNEMERS -
DE SPRINGPLANK VOOR VERTREK

Partners

– Vrb adviesgroep

De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd en marktleider in het oprichten en het belastingvrij omzetten van een eenmanszaak of VOF naar een BV als echte ‘BESCHERMENDE VENNOOTSCHAP ® / ‘KONINGSSTRUCTUUR’. Verder verzorgt zij de complete boekhouding voor ZZP’ers en ondernemers uit het MKB.

– Holland gold

Al duizenden jaren zijn goud en zilver veilige toevluchtsoorden voor beleggers in tijden van financiële en geopolitieke onrust. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen er daarom juist nu voor om te investeren in edelmetaal. Fysiek goud en zilver koopt en verkoopt u eenvoudig, veilig en tegen de beste prijs bij Holland Gold.

– Dutch Lawyer in de UAE

Dutch lawyer in de UAE is de handelsnaam van Holland Legal Services FZ-LLC, een juridisch adviesbureau gevestigd in een van de vele freezones van Dubai, in handen van mr. Hilda van der Tuin en gemanaged door drs. Paul Harts.

– Hogervorst Advies

Fiscaal-jurist Elmer Hogervorst heeft jarenlang prijswinnaars in de Staatsloterij begeleid. Vragen die Elmer in dit kader beantwoord zijn: Hoe bescherm ik mijn vermogen in tijden van crisis? Staat mijn vermogen veilig op een bank? Wat te doen als een bank omvalt? Op deze en andere vragen krijgen vermogende particulieren en ondernemers antwoord. 

– Vastgoed in Mexico

Een vastgoedaankoop in Mexico is een interessante optie in de huidige snel veranderende wereld, want Mexico is een land dat vele positieve kansen en mogelijkheden op dit vlak biedt. ‘Vastgoed in Mexico’ selecteert onder meer het onroerend goed of project dat het beste bij uw wensen en behoeftes past en begeleidt u tijdens de aankoop.

– Geldslim

Met Geldslim ontsnap je aan het euro sprookje, verleg je je grenzen en investeer je in je eigen vrijheid. Geldslim helpt je van heldere doelen naar een concreet plan met praktische acties. Geen one-size-fits-nobody programma’s, maar 1-op-1 begeleiding die volledig afgestemd is op jou.

– amsterdam lawyers

Vastgoedbelegger, projectontwikkelaar, werkgever, Start-Up of Scale-Up?

Amsterdam Lawyers adviseert over:
– lagere box 3 belasting
– non-bancaire financiering en obligaties
– uitgifte winstparticipaties voor financiers en medewerkers

– Studio van der Velde

Ontdek de impact van visual design met Studio van der Velde, dé toonaangevende partner voor doeltreffende online en offline media. Ze werken met toegewijde en flexibele specialisten die snel schakelen om een merk te begeleiden naar een treffende visuele representatie van de organisatie.

– Next Lead

Met meer dan 10 jaar ervaring en 1.000+ succesvolle opdrachten zijn wij een geliefd WordPress bureau voor meer dan 500 klanten. Duidelijke en transparante communicatie is onze missie. Wij denken met je mee, geven het beste advies voor jouw website of webshop en ondersteunen jouw bedrijf om online successen te boeken. Al jouw vragen over WordPress websites, WooCommerce webshops, online marketing, marketplaces, content, design en koppelingen kun je aan ons stellen. Duidelijke communicatie en heldere afspraken zijn belangrijke speerpunten binnen onze werkwijze. ‘Weten waar je aan toe bent’ is wel zo lekker!

– Merel zoet

Merel Zoet zal tijdens MVO 2024 alle sprekers op beeld vastleggen en natuurlijk een prachtige fotoreportage maken van deze bijzondere en inspirerende dag!

Merel maakt stories in tekst en beeld waarmee je meer mensen bereikt, dieper verbindt en meer impact maakt. Hoewel fotografie voornamelijk draait om schoonheid, is inhoud en uitstraling minstens zo belangrijk voor Merel.

Met haar eigen ervaring als model weet zij op een natuurlijke manier aanwijzingen en kracht te geven tijdens een reportage.

– Crawfield

Crawfield is uw no-nonsense partner als het gaat om het bedenken, organiseren en coördineren van uw zakelijke evenementen. In Nederland en het buitenland. Van productlancering tot seminar, van salesmeeting tot jubileum event, van dagvoorzitterschap tot internationaal congres. Wij laten ú impact te maken.

We doen dit met enthousiasme en passie. We hebben jarenlange (internationale) ervaring en een uitgebreid en betrouwbaar netwerk.

We communiceren helder. Over werkwijze én over budgetten. We kennen de (on)mogelijkheden van het vak en begrijpen de achterliggende doelstellingen van een event. We verdiepen ons in uw business, uw doelgroep en sluiten daar ons concept en uitvoering nauwkeurig op aan. Uw boodschap komt beslist aan bij uw gasten.

Aresu International logo

– aresu international

Miranda Aresu werkt met haar bedrijf ARESU International samen met subsidie experts. Ze helpt Nederlandse (MKB)-ondernemers met het adviseren en aanvragen van subsidies op basis van no cure no Pay. 

Voor 2024 staan internationale handelsmissies gepland die Miranda gaat organiseren. De eerst vindt plaats eind oktober 2024 naar Dubai, waar deelnemers (mits ze aan voorwaarden voldoen) deels subsidie voor kunnen krijgen om mee te gaan. Dit zal tijdens ‘MVO 2024 – DSVV’ aan bod komen.

Nozick Consulting Toine Manders

– nozick consulting group

Dankzij de decennialang opgebouwde expertise van Toine Manders is de Nozick Consulting Group in staat om vele ondernemers te helpen bij het op legale wijze verminderen van hun belastingdruk en het beschermen van hun vermogen.

Toine Manders is onder andere gespecialiseerd in het verlenen van fiscaal advies op het gebied van emigratie naar landen met meer vrijheid en lagere belastingen.

OOK PARTNER WORDEN VAN MVO?

Wil je deelnemen, meewerken of meedenken aan MVO? Neem dan contact met ons op via info@mvo-dsvv.nl