Veelgestelde vragen

Welkom op onze FAQ-pagina! Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@mvo-dsvv.nl.

MVO Community

Binnen de community willen we Wakkere Ondernemers in Nederland met elkaar verbinden. Ondernemers die plannen hebben om naar het buitenland te vertrekken, of al zijn vertrokken. Zowel zij die blijven welke graag samenwerken met andere om Het Genootschap van Wakkere Ondernemers in eigen land uit te bouwen. Het communiceert toch prettiger met een gelijkgestemde, hier kunnen hele mooie dingen uit ontstaan!

MVO Kalender

Op de MVO Community willen we graag Wakkere Ondernemers met elkaar verbinden op zakelijk gebied. Heb jij een evenement of bijeenkomst waarbij we als Het Genootschap van Wakkere Ondernemers iets voor elkaar kunnen betekenen plaats het dan vooral op de MVO Kalender. De activiteit zal eerst beoordeeld worden alvorens het zal worden geplaatst. De instructies voor het aanmelden van jouw activiteit vind je naast het aanmeldformulier onderaan de MVO Kalender pagina.

MVO Marktplaats

Op de MVO Community willen we graag Wakkere Ondernemers met elkaar verbinden op zakelijk gebied. Heb jij een dienst of product waarbij we als Het Genootschap van Wakkere Ondernemers iets voor elkaar kunnen betekenen plaats het dan vooral op de MVO Marktplaats. Het product of de dienst zal eerst beoordeeld worden alvorens het zal worden geplaatst. De instructies voor het aanmelden van jouw product of dienst vind je naast het aanmeldformulier onderaan de MVO Marktplaats pagina.

© Copyright 2024 MVO Community | Website door Next Lead